Niet te missen apps

Na deze post zal je leven er compleet anders uitzien. Er gaat een nieuwe wereld voor je open, een wereld vol technologie en plezier en allemaal gratis en voor niks!

1. Yummly

Ben je graag in de keuken bezig? Experimenteer je graag met producten van verschillende culturen? Dan is dit de perfect app. Het is een app met verschillende gerechten waaruit  je inspiratie kunt uithalen als je even strop zit. Deze gerechten kan je opslagen door de ‘Yum’-functie. Je kan ook te werk gaan door een product in te typen, dan vind je verschillende gerechten met dat product. En als bonus kan je er ook ineens je boodschappenlijstje in maken. Zo verlies je je boodschappenlijstje niet meer.

2. Calm

Calm is de perfecte app om je even naar een andere wereld te transporteren. De app is erg fijn met enorm rustgevende ‘muziek’, muziek vanuit de natuur.  Je gaat helemaal op in het moment. Het is een soort mediteerapp. Deze app bevat verschillende soorten meditatie. Dat kan van ‘2 minuten kalmte’ gaan tot ’21 dagen gelukkig zijn’ en nog veel meer. Het is een gratis app met betalende delen, maar je hebt veel vrijheid in het gratis gedeelte.

3. Quizlet

Dit is de beste app voor school die ik ooit heb gehad. En geloof mij: ik heb er veel gehad! Quizlet is niet alleen goed voor je studies, maar ook nog eens goed voor het milieu. Gedaan met flashcards schrijven. Zeg ja tegen online studeren. Je hebt verschillende studiemethodes op deze app, van spel vorm tot digitale flashcards. Ben je één van de luien onder ons, dan kan je altijd op zoek gaan naar flashcards die medestudenten online hebben gezet. Je kan hiermee ook een klasgroep maken en het werk verdelen onder de studenten. Deze app kan je ook perfect gebruiken van achter je computer, maar ook op je gsm.

Wat zijn jouw ‘niet te missen apps’?

Instagram // Facebook // Twitter

Lots of love Chloë::: Charming Nimf

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s