Verborgen iPhone hacks

Je kan veel meer uit je iPhone halen dan dat je ooit hebt kunnen dromen. Onze smartphones zijn één van de belangrijkste dingen in ons leven. Dat zal alleen maar toenemen. Maar hoe kan je nu je gsm optimaal benutten?

  1. Te weinig opslag? Geeft niet, verwijder de apps die de meeste ruimte in beslag nemen en download ze dan weer. Daarna heb je een hoop vrije ruimte!
  2. Zit Shazam in je weg op je iPhone? Geen probleem, verwijder hem, want Siri is de vervanger. Wat je moet doen? Je stelt de vraag “Siri, what song is this?”. En je weet de naam van je liedje! tada …
  3. Val je graag in slaap met muziek in je oren, maar je wilt niet dat je gsm heel de nacht blijft doorspelen? Zet je timer dan op, klik op ‘als timer eindigt’, scroll helemaal naar beneden en druk op ‘stop afspelen’.
  4. Altijd al een hekel gehad aan die standaard apps van Apple? Om ze van je mainscreen te verwijderen, ga je naar ‘algemeen’, scroll naar ‘beperkingen’ en druk alle apps die je niet wilt, uit.
  5. Wil je dat je gsm notificaties direct opmerkt? Ga dan naar ‘algemeen’, scroll naar ‘toegankelijkheid’ en zet ‘led-flits bij melding’ aan. Nu gaat je gsm flashen bij elke melding.
  6. Wil je een tekst in één keer weg krijgen. Schud dan met je iPhone en dan verschijnt er een pop-up met ‘herstel typen’. Staat deze instelling uit? Ga dan naar ‘algemeen’, scroll naar ‘toegankelijkheid’ en zet ‘herstel door schudden’.
  7. Wil je je batterij sparen en zorgen dat hij niet te snel leeg loopt? Ga dan naar ‘algemeen’ en schuif ‘ververs op achtergrond’ uit.
  8. Wil je graag een selfiestick? Dat zal niet meer nodig zijn. Plug je iPhone oortjes in je gsm, zet je gsm in de juiste positie en druk op de plus/min van je oortjes en je selfiestick is geboren!
  9. Laadt je gsm niet snel genoeg op? Zet hem dan op vliegtuigstand en zet de helderheid wat lager.
  10. Wil je een mooie belichte selfie, niet teveel licht, maar ook niet te weinig? Tik op het scherm en swipe je vinger naar boven of naar beneden naar gelang je wilt dat je foto belicht wordt.

Hebben jullie nog verborgen iPhone hacks en heb je je al geabonneerd op mijn blog?

Instagram // Facebook // Twitter

Lots of love Chloë::: Charming Nimf

Advertenties

2 gedachtes over “Verborgen iPhone hacks

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s